in Movies, Music, TV

Multi-Culti post

Even wat televisie, film en muziek tips van de afgelopen week:

– De DVD van Anton Corbijn is fantastisch. Zeker de moeite waard om aan te schaffen.

Anton Corbijn DVD

– Van de week the Aristocrats gezien. Documentaire over 1 hele schuine grap…. ik heb dingen gehoord die ik niet wilde horen en benamingen geleerd voor dingen waarvan ik niet eens wist dat daar een naam voor was. Én ik ken Bob Saget nu van een andere kant. Not for the faint hearted.
The Aristocrats

– Nieuwste aflevering van Arrested Development was weer ouderwets briljant. De laatste paar afleveringen speelde Charlize Theron een (te) grote rol en waren ze wat minder sterk. Maar deze is weer super.

Arrested Development

Nieuwe clip van de White Stripes gezien? Is echt maf. Conan O’Brien speelt ook een grote rol in de clip waarom is me niet helemaal duidelijk.

White Stripes

The Strokes zijn weer terug met een nieuwe single: Juicebox. David Cross (Tobias!) speelt ook mee in deze clip.

The Strokes

De reclame van de Sony Bravia TV leunt zwaar op een deuntje van Jose Gonzalez. Gaat dit een hit worden?

Jose Gonzalez

Ik wil hier wat over zeggen!

Reactie