in Music

Volledige Volkswagen

Nothing really ends” zingt makker Tom op zijn nieuwste album. Maar ja er is nu dus wel een end gekommen aan het in bezit zijn van mijn geliefde Golf III. Na 3 jaren trouwe dienst waren de mankementen van de laatste tijd toch reden om de keuze te maken voor een andere auto. Het gat in de bekleding, het knipperlicht, de sierstrip, de ruitenwisser, en als klap op de vuurpijl de complete uitlaat die het af liet weten (allemaal van de laatste 2 maanden) waren geen bevordering voor het rijplezier. Dus toen vorige week het linkerraam ook niet meer omhoog wou (elektronica, gewoon te wauwie), werd daarmee de spreekwoordelijke knoop doorgehakt.

Ja en dan?

Dat “dan” wist ik al een tijdje, eigenlijk al zo lang ik de Golf III bezit, wist ik dat mijn volgende auto een Golf IV zou worden. De Golf IV voor mijn gevoel zondermeer een van de de mooiste autos. Deze auto komt denk ik in de buurt van de essentie van een auto. Als je namelijk een bosjesman een auto zou willen uitleggen dan omschrijf je een Golf IV. Of als een kleuter een tekening maakt van een auto, dan zal dat in de meeste gevallen op een Golf IV lijken. Dus na afgelopen zaterdagavond ritueel afscheid van Golf III te hebben genomen (er kan nog steeds 5 man in :)), heb ik woensdag mijn nieuwe bolide opgehaald. De kleur is satijnzilver.
Nou wat een sentimeel geauwehoer zeg. Vooruit wat fotos dan. Oud en nieuw onder elkaar:

Golf IIIGolf IV
Nou tis een pracht.

Verder hoop binnenkort ik alle fotos van Kroatie binnen te hebben (G-Beau opschieten!) dan komt er weer eens een piks update.

En nog even wat luistertips:
Tegan & Sara – Walking with a Ghost Hese meisjesstemmen uit de stal van Neil Young.
The Killers – When you were young (%@&#* geen kaartjes kunnen krijgen)
Blur – The Universal
Scissor Sisters – I don’t feel like dancing
Weezer – Hash Pipe
Rowwen Heze – Vechten, vallen en opstaan Nooit geweten wie of wat Rowwen Heze was, mooi verhaal.
– En natuurlijk alles van Ryan Adams want die staat 3 oktober op het programma! Jiehaaa!

En nog twee meesterlijke filmpjes van Bono die the Edge filmt. A day in the life. Uniek materiaal. Deel 1 en Deel 2. “No YOU want to be on the news!”