in Dagelijks, Travels

Dag 22 Bus, Vliegtuig, Shuttle, Metro, Lyft

Vandaag was een reisdag. We begonnen rond 9 uur met de lijn 20 naar het vliegveld van Honolulu. In de bus spraken we een ouder stel: zelfverklaarde radicals — de letterlijke woorden waarmee ze zich binnen 2 zinnen identificeerden naar ons. Ze kwamen uit Long Beach en in hun tuin wapperde sinds een paar weken de Nederlandse vlag, want: the farmers enzo. Ik weet niet of die vlag ook op de kop hing. Het ging over politiek, zo vertelden ze dolgelukkig te zijn met het verlies van Liz Cheney gister. Want dat was een republikein van de oude stempel, de nieuwe stempel is beter. We bespraken veel, van windmolens, tot fracking tot vermeende dementie van Biden. Altijd interessant om Amerikanen te spreken.

Toen we op het vliegveld waren wensten elkaar het beste, zonder dat ik maar één moment zelf iets had verteld.

Daarna met AA284 van 12:25 terug naar LAX. Daar 5,5 uur later aankomen en met 3 uur tijdsverschil een half uur lopen naar de bagageband. Vervolgens met de Green Line shuttle (die overigens roze is) naar Metro C; die Greenline heet, terwijl er ook een Metro G lijn is en die heet Orange…die namen en kleuren hadden ze beter over na kunnen denken.

Daarna op de Metro stappen naar Norwalk. Vergaten daarbij bijna de jongste op het perron. Kantje boord. Bij Norwalk eruit en een Lyft gepakt. Rond 23:00 LA tijd in het hotel (dus 20:00 Hawaiiaanse tijd).

Het hotel staat in Anaheim. En in Anaheim is maar één ding. Tot morgen.

Laat een reactie achter

Reactie