in Lowlands, Music

Lowlands 08: Hot Chip en British Sea Power

I pooped in the yard. Eh, wat? Anyway woord op de straat is dat Foals, de band uit de vorige post, zich onttrokken heeft aan het Lowlands festival. Ook Stephen Marley (de zoon van), die op mijn lijstje stond, heeft inmiddels afgezegd. Jammer maar gezien het vroege tijdstip van zijn optreden is dat misschien niet eens zo hele grote ramp.
Nog een week en dan is het al zover. Er staan na deze post nog 4 piks.nl Lowlands updates in de planning. Dus dat wordt nog aanpoten. Daarom gelijk maar verder met de vervanger van Foals. Namelijk British Sea Power. Zij zouden sowieso al optreden maar zijn doorgeschoven naar het plekje van Foals. Deze band ben ik nog niet helemaal uit; ze klinken namelijk wel een beetje erg veel als de Lowlands revelatie van vorig jaar: Arcade Fire. Maar aangezien dat nummers als Waving Flags oplevert, kan het voor nu.

En dan wat even wat hippe zooi. Hot Chip. Niet mijn usual cup of tea qua muziek. En daarom valt dit ook in die andere categorie: namelijk interessante optredens. Op Glastonbury brachten ze het, laten we hopen dat ze het op Lowlands ook doen.

Ik wil hier wat over zeggen!

Reactie