in Books, Dagelijks

Waarom ik van het internet hou, reden 97932384

Het internet stelt je in staat om in verbinding te komen met Jan en alleman. Waar die zich ook bevinden of wie ze ook zijn. Zo had ik gisteravond een casuele conversatie met een willekeurig iemand op het internet over één van m’n favoriete schrijvers.


Ik stelde deze vraag omdat ik wist dat Bill Gates ooit had gezegd dat hij Infinite Jest wou lezen, maar hij zag er tegen op.

De commencement speech tip en de film tip waren natuurlijk al bekend. Maar toch aardig: Bill is een connaiseur.

Ik wil hier wat over zeggen!

Reactie

  1. Wait. A casual conversation met Bill Gates.. en dat is z’n reply? Had verwacht dat ie boek al had gelezen. Heb zelf film idd ook gezien en speeches waar moat Bill naar refereert. Heb je zelf nog reply gedaan? Iets als: Bill, go to your cabin out in the woods,drink some Coca Cola, eat a burger and come back to me when you’ve READ IT! 🙂