in Dagelijks

Blog dienstmededeling

Dag vaste lezer van deze blog. Inmiddels is het wel bekend wat je dagelijks hier kan lezen. Zes dagen per week; een idee, een observatie, een stukje tekst dat over een paar jaar mogelijk ook nog relevant is (precies deze blog is daar dus een uitzondering op). Echter vanaf volgende week zal het iets andere content worden.

In verband met mijn vakantie zal deze blog vanaf woensdag voor een periode van 3 à 4 weken namelijk meer een persoonlijk reisverslag worden. Met plaatjes. Denk ik.

De voornaamste reden is dat ik schrijf over wat me bezig houdt. En hoewel ik meer dan 100 ruwe concepten/ideeën voor de blog heb verzameld, denk ik niet dat die me tijdens mijn vakantie veel bezig zullen houden. En ik heb even gedacht om van te voren wat dingen klaar te zetten, maar dat streeft deel van het doel van deze blog voorbij.

Want wat is dat doel ook al weer: een moment per dag vastzetten waarop ik iets uitwerk, iets maak en deel dat me op dat moment bezig houdt.

Daarnaast publiceer ik altijd in de ochtend, en het idee is om dat te blijven doen. Echter omdat er sprake zal zijn van een flink tijdsverschil, zal dit waarschijnlijk in Nederland steeds ’s avonds zijn schat ik in.

Dit allemaal onder voorbehoud.

Laat een reactie achter

Reactie