in Lowlands, Music, TV

Lowlands 08: MGMT

WAT?  Een nieuwe piks update binnen een week? Het moet niet gekker worden. Maar ik heb een goed excuus nl. Lowlands 08 dat binnen een maand zal plaatsvinden.

Het leek mij een goed idee om de nog steeds aanzwellende groep mensen die hier dagelijks voorbij komt te trakteren op videos van artiesten die op Lowlands komen.  Dus de komende 4 weken zult u hier, regelmatiger dan normaal, een update vinden met betrekking tot een band de ik graag op Lowlands zou willen zien. Het hoeft niet perse goede smaak te zijn of uberhaupt goede muziek; maar het kan ook een band/artiest zijn die als fenomeen interessant zijn/is.

Daarom is MGMT wel een goede band om de spits mee af te bijten. Deze band heeft alle buzz die er maar te krijgen is op de muziek blogs te pakken.  Iedereen vind het geweldig en loopt met ze weg.  Ook stonden ze al in het voorprogramma van Radiohead.  En ik moet zeggen dat ik lange tijd niet zo’n funky/groovy/aanstekelijke plaat als “Electric Feel” heb gehoord! En het is altijd interessant om te zien of zo’n band die buzz kan waarmaken. Dus bij deze de video van Electric Feel. Alles wat u nog meer over de band zou willen weten kunt u vinden op de wiki of hun myspace. De officiele video (die goed past bij het dromerige sfeertje van het nummer) vind u hier (en is zeer aan te raden!). Echter MGMT heeft ook een downloadbare versie van de video gemaakt waarbij de kleuren van de video zelf veranderd kunnen worden door de kijker. Hierdoor zijn er 625 tot de macht 229 verschillende mogelijkheden van de video. Een van die videos staat hieronder (ook omdat embedding voor de officiele video uit staat). En als u zelf met kleurtjes wilt schuiven dan kunt u hier de video downloaden. Hou de site in de gaten voor de volgende update.

En dan nog even iets voor de fijnproevers. Joost Zwagerman heeft een WahWah samengesteld. Kopen dus. Maar hierover en meer heeft hij een zeer interessant gesprek met Rick de Leeuw. Ga er maar even voor zitten; heerlijke televisie.

Ik wil hier wat over zeggen!

Reactie