in Music, Piks

Piks XXIX: One more thin gipsy thief

Nieuw jaar, dus nieuwe piks op uw favoriete blog! We starten het jaar natuurlijk zoals altijd met de piks van Oud en Nieuw. Ook dit keer passeren een mooi zwikje willekeurige mensen de revue en wat doet die matroos van de Venga Boys daar? Bekijk het voor u zelf op de gebruikelijke plek.

Maar naast de piks komt u hier natuurlijk voor de videos. Dat zijn er 2 deze keer; maar wel van dezelfde artiest. Ik kwam dit kereltje tegen met z’n gitaartje en slappe petje. Maar het talent was evident. Dit sprong eruit als wat aparts. Muzikaal en tekstueel worden hier nieuwe wetten geschreven. Kijk en oordeel zelf. Zoo Kid.

Ruw; niet? Maar dat maakt het misschien juist wel zo goed. Puurder dan dit wordt het denk ik niet. Maar wat gebeurd er als je zo’n jongen een beetje een clip laat opnemen en iets schaaft aan de muziek. Dan heb je een nieuwe superster. Of in ieder geval iemand die ik in de gaten ga houden. Frisser dan dit heb ik het dit jaar nog niet gehoord. Hate runs through my blood where once I was in love. Compleet met quiff en gebreide trui.

Ik wil hier wat over zeggen!

Reactie