in Music, Piks

Piks XXV: And she wrote it out in letraset

U leest nu de post die hoort bij piks update 25. Maar tegelijk is dit ook de 100-ste post op piks.nl! De eerste post dateert van 21 september 2005. Deze maand dus al weer 4 jaar geleden.
Het is een kleine update dit keer, enkel wat sloerigheid van afgelopen weekend. Maar goed, alcoholische-thema-feesten vernoemd naar 8-maanden oude babies kunnen eigenlijk ook alleen maar op die manier gevierd worden, vind u niet? Alles op de bekende plek.

Ook al is de update klein; het is tegelijk wel weer een mooi excuus voor een paar videotjes. Wat nieuwere muziek deze keer. Vorige week stonden ze nog in Utrecht (kwam ik later achter!). De band is nog een beetje under-the-radar zoals dat heet. Deze video is ook nog maar 700 keer bekeken. Ik ben zelf verder nog niet echt bekend met de rest van hun oeuvre van vissersmuziek (?). Maar dit specifieke nummer is outstanding en stond afgelopen week op repeat bij mij. Port O’Brien – My Will is Good.

Eigenlijk wou ik het hier bij laten. Maar de volgende video heb ik al een paar keer willen plaatsen; en steeds toch maar niet gedaan. Echter het is wel ‘moodfitting’ voor de laatste paar dagen… Band of Horses in een zelfgemaakte clip (die al bijna 10 miljoen keer bekeken is) over stunt fietsers voor het nummer The Funeral. Maar de beelden doen niets af aan de indringendheid van dit nummer. De volumeknop mag naar 11. Epische track.

Laat een reactie achter

Reactie

  1. Jaaaahh Port ‘o Brien !!!!
    I woke up today is ook een gaaf nummer van deze relatief nieuwe band;. In combinatie met Band of Horses natuurlijk ALTIJD goed