in Dagelijks

Zomaar een blogger

Het zal geen verrassing zijn dat ik redelijk wat blogs volg. Zo ook de blog van Matt Cutts. Matt is iemand die sinds 2000 een belangrijke rol had bij Google, en daar vertrok in 2018 om voor de Amerikaanse overheid te werken. Dat kun je allemaal lezen in zijn wiki.

Matt blogde redelijk vaak over waar hij mee bezig was bij Google.

Ik ken hem verder niet en heb nog nooit op een andere manier (eenzijdige) interactie met hem gehad dan zijn blog. Zo volg ik hem niet op Twitter, ik weet niet eens of hij daar op zit. Alles wat ik van en over hem weet kwam via zijn blog.

Een paar jaar geleden werd het bloggen minder. Matt zijn vrouw overleed in 2018.

Ik denk nog wel eens aan die post. Want zo’n post had ik nog nooit gelezen.

Het werd daarna stil op Matt zijn blog.

Tot twee jaar geleden. Matt had een nieuwe liefde gevonden. Eigenlijk had ik dit bericht toen niet gezien. Maar hij blogde ook bijna niet meer, en dit was ook het enige bericht in heel 2021. Totdat vorige week dit nieuwe bericht verscheen. Matt en zijn vrouw hebben een tweeling gekregen.

En ik was blij voor Matt. Iemand die ik verder niet ken.

Ik wil hier wat over zeggen!

Reactie