in Dagelijks, Travels

Dag 25 Disney California Adventure Park deel 2

Dag 3 Disney. Dag 2 Adventure park. Meer attracties, meer wachtrijen, meer mensen met ‘grappige’ Disney shirtjes aan. Allemaal in de gloeiende Californische zon. Want dat heb ik misschien nog niet duidelijk genoeg gemaakt: maar de Californische zon maakt geen grappen.

We deden een aantal nieuwe attracties en een paar die we al eerder gedaan hadden (Guardians of the Galaxy!), gewoon omdat ze leuk zijn. De Toy Story attractie vind ik zelf toch ook wel heel leuk, omdat het fysiek met digitaal combineert en echt interactief is. Echter ik zag dat de bediening van het geheel nog op Windows XP draaide!?

Twee nieuwe hoogtepunten waren toch wel de teken/animatie workshop (waar we Grogu leerden natekenen) en Turtle Talk with Crush (ontzettend goed gedane interactieve animatie). Beide waren in hetzelfde airco gekoelde gebouw, misschien dat dat de ervaring zo veel beter maakte. Maar ook de Cars attractie is echt wat aparts en duidelijk waarom de wachtrij hier altijd minimaal een uur is.

En ‘s avonds was er weer de fontein show. (Dit doen ze dus e.l.k.e avond). In deze show worden Disney beelden geprojecteerd op enorme water nevels, met muziek en gigantische vuurkegels.

Disney is het park waar ‘s avonds om kwart voor tien iemand nog een loszittend tegeltje staat te kitten. Dat zegt toch wel alles. Zie foto.

Morgen de laatste dag Disney. En laatste dag vakantie.

Ik wil hier wat over zeggen!

Reactie