in Dagelijks

Humoristische programmas en het nieuws

Ik ben een liefhebber van het Britse Have I Got News For You. Het nieuwe seizoen begon vorige week en toen ik dit weekend de tweede aflevering aanzette, zei de host het volgende: These are the biggest stories of the week, apart from that one because it’s just too awful.

Ik weet niet wat ik verwachtte. En ik weet/wist ook niet wat je anders moest zeggen. Maar ik zag de Amerikaanse late-night hosts het onderwerp in ieder geval NIET mijden afgelopen week. En de omschrijving van “that one” viel verkeerd denk ik, want ik had er geen trek meer in en zette em uit.

Een ander programma dat dit weekend begon is Saturday Night Live. Het viel gelijk op dat de cold-open (nota bene van de season-opener) heel kort was.

Pete Davidson meed het onderwerp niet.

Pete Davidson is zelf slachtoffer van terrorisme. Zijn vader was namelijk brandweerman bij Ladder Company 118. Er is een iconische foto waarin je deze rode brandweerauto onderin over de Brooklyn Bridge naar het gevaar ziet snellen. Regelrecht hun dood tegemoet.

All six firefighters would be killed evacuating the Marriott World Trade Center Hotel and were found side by side. Vernon Cherry, 49; Leon Smith, 48; Robert Regan, 45; Pete Vega, 36; Joey Agnello, 35; and Scott Davidson, 33.

Bron

En ondanks dat ik Pete veel beter begrijp dan de BBC, had ik na deze cold-open toch ook geen trek meer in grappen en grollen.

Ik wil hier wat over zeggen!

Reactie

  • Gerelateerde content per tag